klgiycghb

ont i halsen, igen. 
ont i kroppen, igen. 
det här sinkar min livsglädje till hundra. 
jag orkar inte vara sjuk mer, jag vill inte behöva vara hemma mer, jag vill inte alltid att det ska vara något fel på min kropp. jag minns inte senast jag var helt frisk. tänker inte stanna hemma imorgon, hoppas på att jag bara behöver sömn. sov så jäkla dåligt inatt. 
annars känns det som att saker vänder. och jag uppskattar det.

I WISH YOU COULD SEE THIS.

såhär kan det se ut när man posar i cam dagen efter en fylla.
det var länge sedan jag var den som är den.

HOW DO YOU LIVE SO HAPPILY WHEN I AM SAD AND BROKEN DOWN.

lördag. äntligen denna lördag, självklart har vädret förfallit och gått ifrån vår till regn/snö/slask/blåst.
men men. jag är ganska nöjd ändå. hade en bra kväll igår. go förfest med fyra brudar och musik, ibland blir det faktiskt inte bättre. sen drog vi ut vilket kanske inte var så värt MEN det kan det inte alltid vara.
ska orka pallra mig till systemet snart, känns som ett jävla projekt.
kan de inte bara ha hemkörning?

run run run

i särklass tråkigaste fredagen på väldigt länge. 
ingen att prata med varken i huset, internet eller sms. 
har enbart min katt som sällskap. 
känns tomt. har tröttnat på att vara själv.

herregud, är jag 45 och ogift eller 20?

DROP YOUR PANTS.

har märkt att det är evigt jävla letande av byxor när man inte är size 0/, har rumpa och/eller höfter eller är lite längre än medel. 
jag hatar att testa byxor i affärer för att jag nästan alltid behöver ta med mig tio par in och ett par KANSKE går upp ovanför höfterna men då är oftast passformen ändå åt helvete. har alltid varit en sådan som uppskattar att använda pojkvänners/killkompisars byxor som oftast sitter jävligt schysst om baken. 

idag var inget undantag, blev så frustrerad så att jag tillsist köpte ett par svarta haremsjeans från humör. ja, killbyxor. hoppas att storleken passar nu då, annars ger jag upp helt. 


kommer att sitta som ett tält. woppa.

DRAIN THE BLOOD

magsjuka är ju den tråkigaste sjukdomen man kan ha. 
nu har jag åtminstonde inte spytt sedan igår och är mer hungrig än något annat. 
värken i kroppen är också mer eller mindre borta men är yr och lite svag. finns mat för dessa typer av problem!

har kollat igenom stylisterna, är lite tveksam och det har något underhållningsvärde eller är det worst piece of shit ever. får ta ett par till avsnitt innan jag kan bestämma mig. 

har spenderat morgonen med att vara förbannad på att min lön fortfarande inte har kommit (hej, en vecka försenad?) och kollat runt på diverse fashionabla sidor. har hittat lite basgrejer från monki som ska köpas in snarast möjligen. TÄNKTE VISA, för er som är så fruktansvärt intresserade.

tröjan laura, som får mig att tänka på frida. 


hur jävla skön kommer inte den vara att ha när det börjar bli varmt och gött ute? 

kan ju också meddela att min ny/gamla favorit just nu är the distillers. åh så nice.

ack du fagra.

om ni hade prata med mig irl nu så hade ni inte förstått någonting. min nästa är så täppt att inte ens nässpray fungerar. har ont i ansiktet och i öronen också. varför, varför, VARFÖR kan inte min kropp vara frisk?! det är inte precis så att jag är ohälsosamt byggd eller så. det är väl den där jävla rökningen som sakta men säkert börjar förstöra mitt liv. jag visste väl att all skrämselpropaganda hade en sanning bakom sig. nåväl. har lik förbannat suttit på jobbet hela dagen, försökt att inte beklaga mig eller att svimma av. när arbetsdagen äntligen led mot sitt slut fick jag ändå sitta och vänta i två timmar på föräldrarmötet som i sin tur tog ytterligare två timmar. är där om 9 och en halv timme igen. varför ens bry sig om att åka hem? barnen tror ju att vi bor där så vad fan. 

för att beklaga mig ytterligare; det går magsjuka på skolan nu igen så om jag har tur (känns inte som ett läge att vara ironisk men så är jag det ändå, peppar peppar.) så åker jag väl på det också! 

åh snälla ge mig om ett år.

RSS 2.0